Van Ostadestraat 216 -3, Amsterdam

Vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak te maken om deze woning te bezichtigen !!
Due to the great interest, it is unfortunately no longer possible to make an appointment to view this property !!


Gelegen in het hartje van de uiterst populaire Amsterdamse Pijp bevindt zich dit geweldige appartement dat nog volledig naar eigen smaak is in te richten. Dit authentieke appartement is gelegen in één de meest gewilde buurten van Amsterdam en beschikt tevens over een fantastische bergruimte.
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 62 m², ligt op de derde etage, heeft een uitstekende indeling en veel lichtinval. Zo is er aan de voorzijde de lichte woonkamer en de slaapkamer met aan de rustige achterzijde van het pand de nog in te vullen keuken.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de veelzijdige buurt De Pijp (Stadsdeel Zuid). Vanuit het appartement loop je binnen een paar minuten naar o.a. de Amstel, Sarphatipark, Rialto bioscoop en Theater Carré. In de buurt zijn restaurants, tal van leuke winkels, cafeetjes en musea in overvloed. Voor de dagelijkse boodschappen zijn Albert Heijn, Landmarkt, diverse Aziatische en internationale winkels, Marqt en een groot aanbod eettentjes om de hoek, en ook de Albert Cuyp is op loopafstand. Ook het stadscentrum, zoals de Utrechtsestraat, Museumplein, Rembrandtplein en grachten zijn op goede loopafstand. Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer; station De Pijp (Noord/Zuidlijn) en vlakbij het Amstelstation en metrostation op de Wibautstraat. Met de auto zit je binnen circa tien minuten op de ring A10.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis;
Derde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer; slaapkamer; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet; één goed bemeten slaapkamer aan de achterzijde; keuken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1901;
- Bijzonder grote berging;
- Veel natuurlijk licht;
- Woonoppervlakte circa 62 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-01-2058;
- Energielabel G;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door VVE De Kleine Nena;
- Servicekosten van € 180,63 per maand voor de woning en € 70,13 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 15-05-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 34 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1901
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 198 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

 

Top woningen