Von Liebigweg 3 -H, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Wonen in de dorpse omgeving in de hoofdstad. Dit kan in de gezellige woonwijk Amsteldorp in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Hier bevindt zich in een rustige straat dit leuke drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 60 m². Het unieke aan deze woning is de riante achtertuin van maar liefst 71 m² een eigen berging op het noordwesten gesitueerd. Hierdoor zijn er eventueel na overleg en goedkeuring fantastische uitbreidingsmogelijkheden. Het huis beschikt over een gezamenlijke voortuin, een woonkamer aan de straatzijde, badkamer, separaat een toilet, casco keuken en twee slaapkamers. De gehele woning kan nog helemaal naar eigen smaak en ideeën ingericht worden. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met december 2061 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd, waarbij ze bezig zijn met diverse duurzaamheidsprojecten.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Von Liebigweg is gelegen in het kindvriendelijke en rustige Amsteldorp in de Watergraafsmeer. Deze authentieke woonwijk is sfeervol opgezet en is bijzonder groen. In de directe omgeving zijn vele denkbare voorzieningen aanwezig als winkels, (basis)scholen, sportvelden en zijn er leuke eetgelegenheden. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Via bijvoorbeeld de Gooise weg wordt binnen mum van tijd de Ring A-10 bereikt. Er rijden verschillende buslijnen en de woning is op steenworp afstand van het Amstelstation, vanwaar de trein, bus en metro vertrekt. Met een kort stukje fietsen bereik je ook zo de rest van Amsterdam Oost, de Pijp en het Centrum van Amsterdam. Binnenkort komt er nog een loop/fietsbrug over de Weespertrekvaart, waardoor er een snelle directe verbinding komt met nieuwe woonwijk “het Bajeskwartier”.
De woonwijk kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer. In de zomer wordt er veel gezwommen in de Weespertrekvaart en als er sneeuw in de winter ligt, dan wordt de dijk gebruikt als ideale helling voor de slee. Buren kennen elkaar, er is veel sociale cohesie. Zoek je een woning gelegen in een dorpse sfeer, maar toch met het genot van alle voorzieningen van de stad? Dan is Amsteldorp de ideale plek om te wonen.

Tip:
Met de fiets of wandelend ben je zo aan de oevers van de Amstel. Je bent dus snel de stad uit voor een rondje ‘Ronde Hoep’, een retourtje Ouderkerk aan de Amstel of een wandeling door het bloemrijke Amstelpark. Of loop juist de kades van de Amstel af richting de stad; langs gezellige terrasjes en cafétjes. Je woont in Amsteldorp op de rand van stad en natuur.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin (gemeenschappelijk); entree van de woning; tochtportaal; hal; trapkast; toilet met fontein; slaapkamer met toegang tot de tuin; meterkast; (casco) keuken en met de cv-opstelling (Intergas HR, 20210); tweede slaapkamer met toegang tot de tuin; woonkamer aan de voorzijde; zeer diepe achtertuin met stenen bergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1949;
- Woning voorzien van zeer royale achtertuin van 15 meter diep;
- Woonoppervlakte circa 60 m² (meetrapport aanwezig);
- Kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas;
- Verwarmd middels Intergas HR-cv ketel (2010)
- Energielabel C;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 december 2061
- VvE bijdrage € 200,13 per maand (begroting 2024);
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Woning wordt as is verkocht;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum tot 19-03-2024 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 495.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1949
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 224 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen