Wamelstraat 108, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Ben jij op zoek naar een groot appartement met een woonoppervlakte van circa 101m² in Gein? Dan is deze woning echt wat voor jou! De woning is voorzien van een lichte woonkamer met een dichte keuken en balkon aan de voorzijde van het complex. Aan de achterzijde bevinden zich vier grote slaapkamers, waarvan één slaapkamer voorzien is van een fijn balkon is op het westen. Verder beschikt het appartement over een badkamer voorzien van douche, wastafel en een apart toilet. In de woning is er nog een kleine kast aanwezig

Ligging:
De woning ligt op loopafstand van meerdere scholen en een metrostation. Met de metro ben je binnen een half uur in het centrum van Amsterdam. De A9, A10 en Schiphol bevinden zich in de nabije omgeving. Daarnaast bevindt het winkelcentrum zich op steenworp afstand. De Gaasperplas ligt 5 minuten lopen van de woning. Hier kan je wandelen of aan watersport doen, zoals surfen, zeilen en kanoën. Je bent zo in Abcoude, Weesp (fietsafstand) om het oud Hollandse dorpsleven te beleven. Daarnaast zijn er verschillende speelveldjes in de buurt.

Indeling:
Begane grond; Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen;
Eerste etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; een grote woonkamer met dichte keuken; vier grote slaapkamers aan de achterzijde van het complex; interne berging aanwezig; badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1982;
- Twee balkons aanwezig!;
- Woonoppervlakte circa 101 m² (meetrapport aanwezig);
- Energielabel B;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 30 september 2033;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 150,41 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2024)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 26 februari 2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 101 m2
Inhoud 311 m3
Aantal kamers 6

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen