Weteringschans 7 -G, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Geniet van deze woning met een perfecte locatie aan de Weteringschans! Dit tweekamerappartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een woonoppervlakte van circa 58 m² met een balkon op het zuidwesten. Vanaf je balkon kijk je uit over de drukte van de stad!

Het appartement biedt een ruime woonkamer met half open keuken met een aangrenzend zonnig balkon. Dit praktisch ingedeeld appartement is voorzien van één ruime slaapkamer, een badkamer met wastafel, douche, toilet en een wasmachine aansluiting. Een ruime individuele berging in de entresol van het complex biedt de mogelijkheid voor de opslag van bezittingen en fietsen. Verder is de erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 31 augustus 2036. De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

De ligging & bereikbaarheid:
Het appartement ligt op een gewilde locatie in het Centrum van Amsterdam om de hoek bij het Leidseplein, centraal en dichtbij alles wat Amsterdam te bieden heeft. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de aan de Weteringschans, de Vijzelstraat of Stadhouderskade gelegen Albert Heijn of de Ekoplaza conceptstore. De gezellige Utrechtsestraat met veel specialiteiten winkels is op loopafstand gelegen en ook de Albert Cuypmarkt is dichtbij. Voor plezier en ontspanning kunt u terecht in de nabijgelegen Musea op het Museumplein, het Koninklijk theater Carré, het Muziektheater, De Kleine Komedie, de bioscopen Tuschinski en de Munt. Aan het Leidseplein en in de directe omgeving vindt u de Stadsschouwburg, theater De Balie, Paradiso, de Melkweg, het DeLaMar theater en het City Theater. Ook het Vondelpark, de Amstel en het Amstelveld zijn dichtbij gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De haltes voor de diverse bus- en tramlijnen zijn voor de deur en ook de halte voor de Noord/Zuidlijn is op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Entree; hal; trappenhuis; lift
Derde etage:
Entree van de woning; hal; woonkamer met half open keuken met toegang tot het balkon (ligging op het zuidwesten én uitzicht over de drukte van de stad); bergkast met cv-opstelling (Intergas HRE, 2003); badkamer met wastafel, toilet en douche; aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime slaapkamer;
Entresol: Individuele (fietsen) berging met elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Balkons op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 58 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot 15 mei 2036;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten 154,05 per maand voor de woning en de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 7 september 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 395.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 181 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen