Weteringschans 9 -E, Amsterdam

Studio appartement op de perfecte locatie in Amsterdam!

Op de vierde verdieping van een net appartementencomplex vind je dit leuke appartement met een bescheiden woonoppervlakte van 32 m². De woning heeft een rustige ligging aan de achterzijde van het gebouw, waardoor je je midden in het drukke centrum van Amsterdam in een oase van rust waant. De woning kan door de nieuwe eigenaar nog volledig naar eigen wens worden ingericht en afgemaakt. Ben jij op zoek naar een leuk appartement om je creativiteit op los te laten? Plan dan een bezichtiging in op de Weteringschans 9 E!

De ligging & bereikbaarheid:
Het appartement ligt op een gewilde locatie in het Centrum van Amsterdam. Op de hoek van het Leidseplein, en tegenover het Paradiso, centraal en dichtbij alles wat Amsterdam te bieden heeft! Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de aan de Weteringschans, de Vijzelstraat of Stadhouderskade gelegen Albert Heijn of de Ekoplaza conceptstore. De gezellige Utrechtsestraat met veel specialiteiten winkels is op loopafstand gelegen en ook de Albert Cuypmarkt is dichtbij. Voor plezier en ontspanning kunt u terecht in de nabijgelegen Musea op het Museumplein, het Koninklijk theater Carré, het Muziektheater, De Kleine Komedie, de bioscopen Tuschinski en de Munt. Aan het Leidseplein en in de directe omgeving vindt u de Stadsschouwburg, theater De Balie, de Melkweg, het DeLaMar theater en het City Theater. Ook het Vondelpark, de Amstel en het Amstelveld zijn dichtbij gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De haltes voor de diverse bus- en tramlijnen zijn voor de deur en ook de halte voor de Noord/Zuidlijn is op loopafstand.


Indeling
Begane grond;
Centrale entree met lift en trappenhuis; toegang tot de berging op de entresol.
Vierde etage;
Entree woning; hal met kast en separate ruimte voor de cv-ketel; lichte woonkamer met open keuken; badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en de opstelplaats van de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Woonoppervlakte circa 32 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2036;
- Energielabel B;
- Kluswoning;
- Het complex beschikt over een lift;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door VvE Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 154,10 per maand voor de woning en berging (begroting 2024);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 21 mei 2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 32 m2
Inhoud 105 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen