Maalderij 32, Eemnes

Heerlijk lichte tussenwoning in een rustig straatje van Eemnes op korte (loop)afstand van winkels gelegen. De keuken, de badkamer zijn modern van inrichting en de tuin is zonnig ,voorzien van stenen berging en achterom.

Begane grond
Entree, hal met toilet, trapopgang. Lichte woonkamer wanden en voorzien van vloer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en veel kastruimte. Via de deur is de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Voorzolder met cv-opstelling, wasmachine aansluiting en dakraam. Grote zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde en bergruimte.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben, koper dient minimaal de woning 2 jaar te bewonen;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Oplevering per direct.

****VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE ****
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1964
Indeling
Oppervlakte 88 m2
Inhoud 293 m3
Aantal kamers 5

Heb je interesse?