Banckertlaan 269, Hilversum

In het geliefde Hilversum-Zuid, direct grenzend aan Goois Natuurreservaat Hoorneboegse Heide, ligt dit nette 4-kamer appartement gelegen op de derde woonlaag van het appartementencomplex. Het appartementencomplex gebouwd omstreeks 1963 bestaat in totaal uit 24 appartementen verdeeld over 4 woonlagen, 24 bergingen en 10 garages. Het appartement is bereikbaar middels de trap of liftinstallatie. Het woonoppervlakte van in totaal 77 m² is verdeelt over een lichte woonkamer, gesloten ruime keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en ruime hal. Het balkon is bereikbaar via de woonkamer of hoofdslaapkamer en is gelegen op het westen.

De Banckertlaan is een rustige kindvriendelijke straat gelegen direct aan natuurgebied, op loopafstand van Supermarkt Hoogvliet, winkelcentrum de Heigalerij en diverse scholen. Ook winkelcentrum Kerkelanden en de geliefde winkelstraat De Gijsbrecht van Amstel bevinden zich op fietsafstand, evenals het centrum van Hilversum met centraal Station NS en diverse winkels, horeca en uitgaansgelegenheden. Uitvalswegen naar de A27 of N201 zijn gunstig.

Indeling:
Centraal entree met trappenhuis en liftinstallatie, galerij met bergkast met warm water boiler, entree, hal, keuken, woonkamer, badkamer met douche en wastafel, hoofdslaapkamer, tweede en derde slaapkamers, separaat toilet en balkon. Op de parterre van het complex bevindt er zich een privé berging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 77 m²
- Openbaar parkeren of parkeren op het eigen terrein
- Bouwjaar 1963
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Servicekosten ad. € 301,79 per maand inclusief waterverbruik, exclusief voorschot stookkosten ad. € 77,- per maand
- Verwarming middels blokverwarming en warm water middels boiler
- Actieve VVE
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject
- Ouderdomsclausule van toepassing
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners
- Oplevering in overleg

Overdracht
Vraagprijs € 270.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1963
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 255 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen