Erfgooiersstraat 63, Hilversum

OPEN HUIS MAANDAG 8 JULI VAN 11:00 UUR TOT 12:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET VRIJDAG 12 JULI 12:00 UUR.

De omgeving is kindvriendelijk en zo is er in de buurt de grote speeltuinvereniging Erfgooierskwartier en de speelplaats aan het Abdij van Eltenplantsoen. Voor de natuurliefhebbers is de westerheide aan de overkant gelegen. In de verdere omgeving treft u het winkelgebied aan de Stephensonlaan met oa. een Jumbo, apotheek, cafetaria en tandheelkunde praktijk. Verderop aan de Jan van der Heijdenstraat bevindt zich winkelcentrum Seinhorst. Daarnaast zijn de doorgaande wegen richting de snelweg A1 en A27 in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond: Entree, toilet, trapkast/meterkast, L-vormige woonkamer met doorgang naar tuin op het zuidwesten, gesloten keuken, badkamer met wasruimte.

Verdieping:
Overloop met wastafel, 2 in grootte variërende slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en bad.

Zolder/vliering:
Via vlizotrap te bereiken sta hoge bergzolder met CV-opstelling.

Bijzonderheden:
- Intergas Kombiketel 2012 CV-ketel;
- Bouwjaar 1931;
- Tuin op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte exclusief zolderverdieping;
- Woning dient aangepast te worden aan de huidige wooneisen;
- Gedeeltelijk dubbelglas;
- Woonoppervlakte ca. 76 m²;
- Perceeloppervlakte van 270 m².
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom op het open huis en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met vrijdag 12 juli 2024 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 12 juli 2024 voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 395.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1931
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 336 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen