Hertog Aelbrechtstraat 47, Hilversum

OPEN HUIS DINSDAG 2 APRIL VAN 11:00 UUR TOT 12:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET DONDERDAG 4 APRIL 12:00 UUR.

Gelegen aan een kalme en kindvriendelijke straat, bevindt zich deze hoekwoning met een voor- en achtertuin. De fraai aangelegde achtertuin strekt zich uit over ongeveer ca. 10 meter en biedt een achterom naar de privéberging.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk in Hilversum-Noord, gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, op korte afstand van bos en heide, winkels, scholen en NS-station Hilversum Mediapark.

De indeling van de hoekwoning is als volgt:
Entree, garderobe, trappenkast, separaat toilet, keuken met inbouwapparatuur, wasmachine/droger aansluiting en deur naar achtertuin, ruime woonkamer met grote raampartijen aan zowel de voor als achterzijde.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers waarvan 2 ruime slaapkamers aan de voor en-/achterzijde en 1
kleinere slaapkamer aan de achterzijde, badkamer voorzien van een douche met wastafel.

Vliering/zolder: Stookruimte met extra bergruimte en dakraam.

Tuin: Op het westen met separate schuur.
Externe berging: Voorzien van elektriciteit

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak van 72 m² op een perceel van 173 m²;
- Tuin op het westen van ca. 70 m²;
- Grotendeels dubbele beglazing;
- cv-combiketel uit 2020;
- Externe berging voorzien van elektriciteit;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom op het open huis en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met donderdag 4 april 2024 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 4 april voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 72 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen