Hommelmeent 72, Hilversum

OPEN HUIS WOENSDAG 10 MEI VAN 14:00 UUR TOT 15:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 15 MEI 12:00 UUR.

In een rustige kindvriendelijke buurt bevindt zich dit woonhof genaamd de Hommelmeent. De woning gebouwd omstreeks 1975 is voorzien van een voor- en een ca. 13 meter diepe achtertuin gesitueerd op het noorden. Met een woonoppervlakte van in totaal 86 m² (exclusief zolderverdieping), een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en mogelijkheden om de zolder bij het woonoppervlakte te betrekken, is het een ideale gezinswoning.

In het midden van de woonwijk bevindt zich winkelcentrum 'De Meenthof' met een diversiteit aan winkels. Ook voorzieningen zoals kinderspeeltuinen, natuurgebied en basisonderwijs bevinden zich op korte afstand. Het nabij gelegen NS-station Bussum-Zuid maakt het onder andere mogelijk om in korte tijd in hartje Amterdam te komen.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, woonkamer met deur naar de achtertuin, open keuken.
Verdieping: overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.
Zolder: via een vlizotrap te bereiken stahoge zolderverdieping met dakraam en cv-opstelling.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975;
- Woonoppervlakte ca. 86 m² (exclusief zolder);
- Voorzien van spouwmuurisolatie, grotendeels dubbele beglazing en 6 zonnepanelen;
- Ca. 13 meter diepe achtertuin gesitueerd op het noorden;
- Vrijstaande stenen berging in de voortuin;
- Dakpannen recentelijk vernieuwd;
- Warm water en verwarming middels een eigen cv-ketel (Bosch combi ketel uit 2005);
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 15 mei 2023 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 15 mei voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Indeling
Oppervlakte 86 m2
Inhoud 358 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen