Kloosterlaan 89, Hilversum

OPEN HUIS DINSDAG 29 AUGUSTUS VAN 10:00 UUR TOT 11:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 4 SEPTEMBER 12:00 UUR.

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk Kerkelanden ligt deze ruime eengezins- drive-in woning van 123 m2 woonoppervlakte. De drive-in woning kenmerkt zich door de inpandige garage en de woonkamer en keuken die zich op de eerste verdieping van de woning bevinden. De ruimte van deze woningen wordt dan ook optimaal benut. Deze woning beschikt onder andere over een inpandige garage, parkeerplaats op eigen terrein, toilet op de parterre, een ruime tuinkamer die toegang biedt tot de achtertuin, op de verdieping een royale woonkamer, keuken (exclusief keukenblok) en op de tweede verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

Al met al een goede gezinswoning met parkeermogelijkheid op het eigen terrein in een rustige kindvriendelijke woonomgeving.

De woonwijk Kerkelanden is een woonwijk met diverse voorzieningen op korte afstand. Winkelcentrum Kerkelanden met onder andere de Albert Hein, Lidl, bakker, slager, Kruitvat, Etos en nog veel meer winkels bevinden zich op loopafstand. Loosdrecht met de Loosdrechtse plassen, de gezellige winkelstraat de Gijsbrecht van Amstel en het centrum van Hilversum bevinden zich op fietsafstand.

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, garage met wastafel, toilet, tuinkamer met deur naar de achtertuin.
Verdieping: ruime woonkamer, overloop, open woonkeuken (exclusief keukenblok).
Tweede verdieping: overloop, hoofdslaapkamer, badkamer met douche, toilet, wastafel, aansluiting wasmachine en kast met c.v.-opstelling, tweede en derde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1971;
- Oppervlakte (exclusief inpandige garage) 123 m2;
- Inpandige garage van 19,7 m2;
- Parkeerplaats op het eigen terrein;
- Voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van ruit naast de voordeur);
- Verwarming en warm water middels een eigen c.v.-ketel (AWB combi ketel uit 2021);
- Keuken exclusief keukenblok;
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 4 september 2023 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 4 september voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1971
Indeling
Oppervlakte 123 m2
Inhoud 459 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud