Liebergerweg 522, Hilversum

2-kamer appartement gelegen op de derde woonlaag van het appartementencomplex. Het complex is gebouwd op de hoek van de Liebergerweg en de Oosterengweg. Achter het complex bevindt er zich een parkeerterrein. Het appartement bestaat uit een entree met kast met cv-opstelling, de toegang tot de badkamer en ruime slaapkamer, woonkamer met toegang tot het balkon en open keuken. In het souterrain van het complex ligt de ruime berging van ca. 12 m2 voorzien van elektra.

De Lieberg wordt gekenmerkt door een mix van eengezinswoningen en appartementen van diverse bouwperiodes waardoor er een gevarieerd woonaanbod is. De straten zijn ruim opgezet, met veel groene zones en speelplaatsen voor kinderen. Het creëert een aangename en veilige omgeving voor bewoners van alle leeftijden.

Voor degenen die van buitenactiviteiten houden, biedt De Lieberg verschillende mogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke gebied nodigt uit tot wandelen, joggen en fietsen. Het is ook een populaire plek voor recreatie en picknicks. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse sportfaciliteiten, zoals voetbalvelden en een zwembad, die sportliefhebbers zeker zullen aanspreken.

De wijk heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Hilversum of omliggende steden te reizen. Bovendien zijn er diverse scholen, supermarkten, winkels en restaurants in de buurt, waardoor alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn.

Kortom, De Lieberg in Hilversum biedt een aantrekkelijke woonomgeving met een combinatie van rust, groen en goede voorzieningen. Het is een plek waar bewoners kunnen genieten van een comfortabel en ontspannen leven, terwijl ze toch dicht bij alle benodigdheden en faciliteiten van de stad blijven.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 61 m2;
- Bouwjaar 1980;
- Verwarming en warm water middels een eigen cv-ketel (Intergas combi ketel uit 2010);
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Servicekosten ad. € 134,89 per maand;
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1980
Indeling
Oppervlakte 61 m2
Inhoud 194 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud