Primulastraat 42, Hilversum

OPEN HUIS DINSDAG 30 MEI VAN 13.00 UUR TOT 14:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET 1 JUNI 12:00 UUR.

In de geliefde woonwijk Bloemenkwartier-Zuid ligt deze charmante 30-er jaren tussenwoning gebouwd op een perceel van 143 m². Het woonoppervlakte van 69,7m² is verdeelt over de begane grond en eerste verdieping. De stahoge zolder is niet meegenomen is dit oppervlakte. De zonnige tuin is gesitueerd op het westen en is maar liefs ca. 16 meter diep.

Natuurgebied met de Hoorneboegse Heide, scholen, speeltuinen, supermarkten bevinden zich in de directe nabijheid. Uitvalswegen naar de A27 en N201 zijn gunstig.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trapopgang, toilet, meterkast/trapkast, L-vormige woonkamer, keuken met toegang tot de achtertuin.
Verdieping: overloop met wastafel, 3 in grootte variërende slaapkamers, doucheruimte.
Zolder: via een uitschuifbare trap te bereiken stahoge zolder met dakraam en cv-opstelling.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930;
- Verwarming en warm water middels een cv-ketel (intergas combi ketel uit 2022);
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;
- kluswoning;
- Beschermd dorpsgezicht;
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 1 juni 2023 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 1 juni voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 276 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen