Van Riebeeckweg 115, Hilversum

INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 8 mei 2023 12:00 UUR.

Appartement met 2 slaapkamers, balkon en 2 bergingen, gelegen op de TWEEDE woonlaag van het appartementencomplex. Het appartement is in 2023 voorzien van een nieuwe keuken, nieuw toilet en nieuwe badkamer. De koper dient alleen nog te schilderen en een nieuwe vloer te leggen.

De Van Riebeeckweg is aantrekkelijk gelegen aan de rand van Hilversum, dichtbij heel veel voorzieningen. Onder andere: supermarkt, ziekenhuis Tergooi, natuurgebieden, scholen (basis-, middelbaar- en internationaal-), sportverenigingen, treinstation (Hilversum Sportpark) en uitvalswegen (A27 – N201). Kortom, wat wilt u nog meer?!

Indeling:
Centrale entree met intercom en trappenhuis. In het portiek van het appartement is een (moderne) meterkast aanwezig.

Entree/hal met toegang tot alle ruimtes in het appartement. Ruime en lichte doorzon-woonkamer met aan de achterzijde toegang tot het balkon. Twee slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Modern toilet, badkamer met douche en wastafel. Keuken met toegang tot balkon en aansluiting voor de wasmachine.

In de onderbouw van het complex zijn een eigen berging en een voormalig drooghok aanwezig voor bergruimte.

Bijzonderheden:
- Keuken en sanitair 2023
- Dichtbij veel voorzieningen gelegen
- Woonoppervlakte 68 m2, 2 slaapkamers
- Servicekosten ad. € 135,42 per maand
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Eigen CV-ketel (Intergas 2015)
- Energielabel C

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op www.de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk www.de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van MAANDAG 8 mei 2023 12:00 UUR.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 36 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 219 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen