Van Riebeeckweg 160, Hilversum

OPEN HUIS MAANDAG 1 JULI VAN 11:00 UUR TOT 12:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET VRIJDAG 5 JULI 12:00 UUR.

Aan de rand van Hilversum gelegen 3-kamer (voorheen 4) hoekappartement van 73 m² woonoppervlak met eigen tuin, berging en drooghok gelegen op de beletage aan de Riebeeckweg 160 te Hilversum.

Indeling: Portiek met meterkast op de beletage, ruime centrale hal met toilet, woonkamer met
vaste kast en deur naar het balkon aan de achterzijde, hoofdslaapkamer aan de achterzijde
met inbouwkast, middelgrote slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast, moderne
badkamer met douche en wastafel, keuken met wasmachine-/drogeraansluiting en deur
naar balkon met cv-kast.

Het appartement is voorzien van een voor-/en achtertuin. Achtertuin is gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
- Servicekosten van € 177,05 per maand;
- Kunststof kozijnen met dubbelglas;
- Voorzien van een tuin aan de voor-/en achterzijde;
- Het appartement dient aangepast te worden aan de eisen van deze tijd;
- cv- ketel uit 2013;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom op het open huis en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met vrijdag 5 juli 2024 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 5 juli 2024.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 241 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen