Beukenlaan 17, Loosdrecht

OPEN HUIS WOENSDAG 5 JUNI VAN 11:00 UUR TOT 12:00 UUR! INSCHRIJVING TOT EN MET VRIJDAG 7 JUNI 12:00 UUR.

De woning bevindt zich in een rustige woonwijk, waar alleen bestemmingsverkeer komt, in Nieuw-Loosdrecht. In de buurt zijn er verschillende voorzieningen, waaronder een klein winkelcentrum aan de Nootweg, openbaar vervoer, diverse basisscholen, sportfaciliteiten, het bos- en heidegebied van de Hoorneboegse Heide, en het jachthaven- en watersportgebied van de Loosdrechtse Plassen. Bovendien zijn de snelwegen A-27 en N201 met een verbinding naar de A-2, en het treinstation van Hollandsche Rading, snel bereikbaar met de auto.

Begane grond:
In de entree bevindt zich een gang met een toilet en trappenkast, ruime woonkamer, dichte keuken die is uitgerust met een fornuis, afzuigkap en een wastafel. Vanuit de woonkamer en de keuken is er een vaste toegang tot de achtertuin op het zuiden.

Eerste verdieping:
Overloop, ouderslaapkamer gelegen aan de achterzijde met balkon, verder twee in grootte varierende slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.

Via een vlizo trap is de berg/vliering bereikbaar.

Bijzonderheden:
- 80 m² woonoppervlak;
- 145 m² perceeloppervlak;
- Achtertuin op het westen;
- 3 slaapkamers;
- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom op het open huis en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met vrijdag 7 juni 2024 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 7 juni 2024 voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1954
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 314 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud