De Akkeren 17, Soest

Open huis
Dinsdag 7-11-2023 tussen 15:30 / 16:30
Donderdag 9 -11-2023 09:00 / 10:00

Op de eerste verdieping, met balkon op het zuiden, is dit 4-kamer appartement gelegen! Het appartement beschikt over een eigen berging in de onderbouw, een heerlijk balkon op het zuiden en parkeren doe je recht voor de deur op de openbare parkeerruimte.

De ligging van de Akkeren is gunstig. Dankzij de nabijheid van de Dalweg en de Koningsweg is het uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook zijn er vele faciliteiten in de nabije omgeving. De winkelcentra van Smitsveen en Overhees zijn beide dichtbij en bieden een divers aanbod bestaande uit onder andere supermarkten, eetgelegenheden en speciaalzaken. Verder vind je in de nabijheid basisscholen, kinderopvang en spel- en sportvoorzieningen. Het winkelcentrum van Soest met tal van winkels, maar ook de Soesterduinen, ideaal voor buitenrecreatie, bereik je met de fiets in minder dan 10 minuten. 

Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 78 m2
Inhoud 282 m3
Servicekosten € 201,75 (excl. voorschot stookkosten à € 40,85 per maand)
Energielabel F, geldig tot 31 augustus 2033

Indeling

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Appartement eerste verdieping
Entree, hal met intercominstallatie, meterkast en garderobekast. Ruime woonkamer met mooie laminaatvloer en toegang naar de aangrenzende eetkamer en het balkon. Vanaf het balkon heeft u mooi groen zicht. Dichte keuken, deze is voorzien van een keukenblok. Aan een tweede hal grenzen drie in grootte variërende slaapkamers en de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Ernaast is een separaat toilet met fontein.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.
Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.
Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1971
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 282 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen