Haverweerd 116, Soest

Ruim 3-Kamer Appartement met leuk balkon op het Zuidoosten

Ontdek dit lichte en ruime 3-kamer appartement op de 6e verdieping, perfect gelegen met een fantastisch balkon op het zuidoosten. Geniet van de ochtendzon terwijl je ontspant op het balkon, dat zich uitstrekt over de gehele breedte van het appartement en ideaal is voor een gezellig zitje buiten.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en ventilatieroosters, waarbij de roosters aan de kant van de grotere weg zijn uitgerust met suskasten voor extra geluidsisolatie. De eenvoudige keuken biedt de basisvoorzieningen, terwijl de badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine.

Hoewel het appartement nog niet is voorzien van een afwerkvloer, biedt dit je de mogelijkheid om deze geheel naar eigen smaak in te richten. De verwarming verloopt via blokverwarming met radiatoren, en het warme water wordt geleverd door een elektrische boiler, geplaatst in de keuken.

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een fijne plek met veel potentie.

Bijzonderheden:
- VVE/ Service kosten 223,98 excl. stookkosten van € 49,00,-
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;

****VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE ****
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 255.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1971
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 221 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen