Haverweerd 121, Soest

******* Open Huis *******
Dinsdag 27 februari tussen 16:00 en 17:00 uur en
Donderdag 29 februari tussen 09:00 en 10:00 uur

Op de zesde verdieping van het populaire woongebouw Haverweerd, centraal in Soest, is dit compacte 2-kamer appartement gelegen. Het appartement beschikt over een eigen balkon op het zonnige zuidwesten en een eigen berging in de onderbouw.

In de directe omgeving van het complex zijn diverse winkelcentra met een breed aanbod aan supermarkten, speciaalzaken en eetgelegenheden. Ook zijn er in de nabije omgeving meerdere sportfaciliteiten waaronder fitness, een zwembad, tennisverenigingen en hockey en voetbal verenigingen. Voor buitenrecreatie zijn de Soesterduinen en haar omliggende bossen of akkerbouwgebied De Engh dichtbij.

De bereikbaarheid is hier verder zeer goed. Zo bereik je het NS-station van Soest-Zuid, met een directe verbinding naar Utrecht Centraal, in vijf minuten fietsen. Met de auto zijn de A1, A27 en A28 allen in circa 10 minuten te bereiken.

Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 42 m2
Inhoud 142 m3
Servicekosten € 151,90 (excl. voorschot stookkosten à € 35,- per maand)
Energielabel E, geldig tot januari 2034

Indeling

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en lift.

Het appartement is op de zesde verdieping gelegen. Toegang tot het appartement met ruime hal waarin zich de meterkast en een garderobekast bevinden. Vanuit de hal is er toegang tot de slaapkamer en woonkamer met open keuken en balkon. Het appartement heeft een riante badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.
Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.
Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1970
Indeling
Oppervlakte 42 m2
Inhoud 135 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen