Molenweg 6, Soest

OPEN HUIS
Donderdag 21 maart van 16:00 tot 18:00 uur

TWEE-ONDER-EEN-KAP, centraal in Soest nabij tal van voorzieningen, met riante tuin en magnifieke ligging op steenworp afstand van monumentaal akkerbouw gebied ‘De Eng.’ Op circa vijf minuten wandelen zijn er diverse supermarkten, eetgelegenheden, speciaalzaken, sportvoorzieningen, kinderopvang en basis onderwijs gesitueerd.

NS station Soest-zuid bereik je in vijf minuten fietsen en biedt een uitstekende verbinding naar Utrecht Centraal. Met de auto bereik je vanaf de woning de opritten naar de A1, A27 en A28 in minder dan 10 minuten.

De woning beschikt over een kelder, 3 slaapkamers, een badkamer, en in de tuin een geschakelde schuur, en parkeerruimte op eigen terrein.
Het geheel heeft enorme potentie maar moet rigoureus worden aangepakt door de nieuwe eigenaar.

Bouwjaar 1920
Woonoppervlakte 80m2
Perceel dient nog ingemeten te worden circa 292m²
Inhoud 475 m3
Energielabel E, geldig tot 07-07-2027


Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben en dient minimaal 2 jaar de woning zelf te bewonen;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.
Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.
Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1920
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 475 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud