Wielewaal 3, Soest

OPEN HUIS
woensdag 22 november 15:30 tot 16:30 uur 
vrijdag 24 november 09:00 tot 10:00 uur 

Tussenwoning gelegen in een zeer kindvriendelijke, groene en ruim opgezette woonwijk.
De woning is gelegen nabij de bossen en natuurgebied “De Soesterduinen”. Tevens bevinden zich in de nabijheid diverse voorzieningen zoal: sportclubs, winkels en scholen.

Bouwjaar 1996
Woonoppervlakte 104 m2
Inhoud 396 m3
Perceel circa 152 m2 (voorlopig)
Energielabel B

Indeling
Begane grond
Entree, hal, meterkast en de toiletruimte. De ruime woonkamer heeft zicht op de achtertuin en voorzien van een schuifpui. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping
Een ruime overloop met 4 slaapkamers. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Deze open en ruime zolder is geschikt om meerdere kamer(s) te maken.
De zolder heeft opbergruimte, de gebruikelijk aansluitingen voor de wasmachine en droger en de opstelling van de C.V. ketel. Tevens zijn er 2 dakramen.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.
Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.
Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 396 m3
Aantal kamers 6

Heb je interesse?