Loevestein 115, Amsterdam

Per direct beschikbaar! garagebox aan de Loevestein 115 (ca 20m2 groot) gelegen in het rustige en groene Buitenveldert om de hoek van de Buitenveldertse laan, het Gelderlandplein en vlakbij de Zuidas.

Omgeving en bereikbaarheid:
In dit gebied is betaald parkeren met een maximum duur van 3 uur ingevoerd. Buitenveldert is sterk in ontwikkeling met de Zuidas, de Amsterdamse toplocatie voor wonen en werken op steenworp afstand. Gunstige locatie in de directe nabijheid van Ring A10 en 10 minuten van Schiphol.

De garage is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 15 juli 2059. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten.


Bijzonderheden:
- Elektrische deur;
- Voorzien van elektra en water
- Oppervlakte circa 20 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-07-2059
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen gevestigd in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 44,29 per maand voor de garagebox in 2023;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 08-03-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 55.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 44 dagen
Bouw
Type Garage
Bouwjaar 1963
Indeling
Oppervlakte 20 m2
Inhoud 41 m3
Aantal kamers 1

Deze parkeerplaats is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen