Parkeergarage Andreas Schelfhoutstraat 56 PP, Amsterdam

Te huur een overdekte parkeerplaats aan de rand van de A-10 bij afslag S106. Net binnen de ring aan het einde van de Overtoom en naast het Surinameplein.

Werkt u binnen de ring en heeft u geen parkeerplaats, dan is dit voor u een geschikte parkeerlocatie. Vanaf deze locatie kunt gemakkelijk per tram uw weg vervolgen. De tramhalte aan het Surinameplein bevindt zich op 200 meter.

De parkeergarage is voorzien van een autolift. De ingang van de parkeergarage ligt schuin tegenover de Jacob Marisstraat. Bij de foto's zit de plattegrond van de garage waarop u de aangeboden parkeerplek kunt vinden.

De minimale huurperiode is 3 maanden waarna deze overgaat in een huurperiode voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

De weergegeven huurprijs en administratiekosten zijn exclusief 21% BTW.
Huur je een woning van de Alliantie binnen 300 meter van de parkeerplaats of garagebox die je wilt huren? Dan hoef je geen BTW te betalen. De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli geïndexeerd.

Toewijzing geschiedt uitsluitend op volgorde van aanmelding via het aanvraagformulier op deze website. Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen. Geïnteresseerden ontvangen alleen bericht als zij voor een toewijzing in aanmerking komen.

Andreas Schelfhoutstraat PP10
Huurprijs € 135 per maand
Servicekosten € 0 per maand
Eenmalige kosten € 21

Interesse?


Reageren op een parkeerplek of garage(box) doe je via de knop ‘Reageren’. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.