Parkeergarage Lumierestraat 43 PP, Amsterdam

Te huur een overdekte parkeerplaats en/of motorplaats in de parkeergarage Lumierestraat 43 op IJburg. De parkeergarage bevindt zich op de hoek van de Lumierestraat en de IJburglaan.

Werkt u binnen de ring en heeft u geen parkeerplaats, dan is dit voor u een geschikte goedkope parkeerlocatie. Vanaf deze locatie kunt gemakkelijk per tram uw weg vervolgen. De tramhalte Amsterdam Lumierestraat aan de IJburglaan bevindt zich op steenworp afstand.

Bij de foto's zit de plattegrond van de garage waarop u de aangeboden parkeerplek kunt vinden.

De minimale huurperiode is 3 maanden waarna deze overgaat in een huurperiode voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

De weergegeven huurprijs en administratiekosten zijn exclusief 21% BTW.
Huur je een woning van de Alliantie binnen 300 meter van de parkeerplaats of garagebox die je wilt huren? Dan hoef je geen BTW te betalen. De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli geïndexeerd.

Toewijzing geschiedt uitsluitend op volgorde van aanmelding via het aanvraagformulier op deze website. Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen. Geïnteresseerden ontvangen alleen bericht als zij voor een toewijzing in aanmerking komen.

Lumierestraat 43 MP191
Beschikbaar per 28-08-2023
Huurprijs € 60 per maand
Servicekosten € 6 per maand
Eenmalige kosten € 21
Verhuur mogelijk per Direct

Overige informatie

Dit een motorplek.

Interesse?


Reageren op een parkeerplek of garage(box) doe je via de knop ‘Reageren’. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.